Welke wagen past bij u?

Ga naar onze adviesmodule >

Carfidence

Betrouwbare tweedehandswagens

Sinds mei 2014 kun je op de Steenweg 10 te Lanaken terecht bij Carfidence. Carfidence is een jonge, trendy tweedehands garage met een bijzondere focus op kwaliteit en vertrouwen.
“In onze regio is er absoluut nood aan een tweedehands garage die het frisse, moderne koppelt aan het kwalitatieve. Een tweedehands dealer waar je terecht kan voor een wagen die, door de gewaarborgde kwaliteitsgarantie, je veilig brengt waar je hoort te zijn.” aldus Eric Beckers, oprichter van Carfidence.

Eric Beckers is dan ook niet aan zijn proefstuk toe in de autowereld. Samen met zijn twee broers runt hij onder andere 2 ford garages en het carrosseriebedrijf Carclinic. Met Carfidence komt er dus ook een gespecialiseerde zaak voor tweedehandswagens bij. Belangrijk om weten is dat je bij Carfidence terecht kan voor alle merken. “We kiezen eigenlijk resoluut voor een uitgebreid gamma. Een gamma over verschillende merken heen en met hippe modellen” zo besluit de zaakvoerder.

Heb jij nog vragen over de werking van Carfidence? Aarzel niet om ons te contacteren.

Waarom Carfidence?

Jij bent op zoek naar een budgetvriendelijke, trendy, zuinige en exclusieve tweedehandswagen? Met de hoogst mogelijke graad van betrouwbaarheid? Dan ben je bij Carfidence absoluut aan het juiste adres.

lees meer

Onze service?

Ook op vlak van service zijn we uniek en gaan we tegen de stroom in van alle kleine en grote tweedehands of onafhankelijke verkopers... Wij leveren je een wagen, maar sturen je niet naar een dealer of andere garage bij een probleem, wij lossen dat zelf op..

lees meer

Gratis
proefrit?

Probeer nu de wagen van je voorkeur

Klik hier en vertrek

Map

kaartje

Facebook

Volg ons op facebook en blijf zo op de hoogte van al onze acties.

Steenweg 10
3621 Rekem - Lanaken
Tel. 089/70 17 68
Fax. 089/38 68 91

Openingsuren

Wagens zijn elke dag vrijblijvend te bezichtigen, inclusief zondag van 7h tot 22h met mogelijkheid om een wagen te reserveren via SMS. Persoonlijke toelichting geven we u met veel plezier tijdens onderstaande uren.

Di - Do: 10u - 18.30u
Vr: 10u - 18u
Za: 10u - 16u
Ma & Zo: op afspraak via 0470/843668

© 2018 Carfidence - Prijzen onder voorbehoud van drukfouten