CONTACTEER ONS

CARFIDENCE

Steenweg 10 - 3621 Rekem-Lanaken
Tel. 089/70 17 68
Fax. 089/38 68 91
info@carfidence.be

OPENINGSUREN

Maandag tem donderdag: 10u - 18.30u
Vr: 10u - 18u
Za: 10u - 17u
Elke zondag van 13 tot 17u.

VRIJE TOEGANG

Wagens zijn elke dag vrijblijvend te bezichtigen, inclusief zondag van 7h tot 22h met mogelijkheid om een wagen te reserveren via SMS. Persoonlijke toelichting geven we u met veel plezier tijdens onderstaande uren.

Vragen? Neem contact op via onderstaand formulier! We antwoorden u zo snel mogelijk. Carfidence respecteert uw privacy. Meer info

Alle informatie op deze website, inclusief de wagens en prijzen, zijn eigendom van Carfidence. Er kunnen door derden geen rechten aan ontleend worden. Wij doen er alles aan om de getoonde informatie zo correct mogelijk weer te geven maar kan niet verantwoordelijk gesteld worden indien bepaalde info zoals prijzen, en wagengegevens zoals opties etc. zouden afwijken van de werkelijkheid. Wagens op de website zijn steeds onder voorbehoud van beschikbaarheid. Bij de ontwikkeling van onze website hebben wij ervoor gezorgd dat alle informatie correct en up-to-date is. Door de snelle evoluties bestaat de mogelijkheid dat bepaalde info ondertussen opnieuw verouderd is. Wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onvolkomenheden. Daarnaast is de bezoeker zelf volledig verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie, vermeld op onze website. Overname van opgenomen gegevens is toegestaan, op voorwaarde dat er een bronvermelding wordt voorzien.

Contacteer ons Overnamevoorstel