ONZE GARANTIES

Jij bent op zoek naar een budgetvriendelijke, trendy, zuinige en exclusieve tweedehandswagen? Met de hoogst mogelijke graad van betrouwbaarheid? Dan ben je bij Carfidence absoluut aan het juiste adres.

Via onze kwaliteitsgaranties kunnen wij enkel de beste tweedehands wagens aanbieden. Diverse merken & modellen voor jong en oud. Vandaag uitkiezen en binnen 48 uur ermee vertrekken? Het kan!

carfidence verkoop 2dehandswagens alle merken Laneken

STRENGE & UITGEBREIDE SELECTIE

Alvorens een wagen aan te bieden screenen wij tot in detail de herkomst, voorgeschiedenis en documenten. Bij de minste twijfel over de kwaliteit van de wagen haken we meteen af.

Op die manier garanderen we dan ook de allerbeste wagens in ons aanbod.

carfidence verkoop 2dehandswagens alle merken Laneken

100 PUNTENCONTROLE

Via onze 100-puntencotrole controleren we aan de hand van een checklist alle mechanische, elektrische en elektronische onderdelen van de wagen.

Defecte onderdelen worden vervangen volgens de officiële aanbeveligen van de fabrikant. Wanneer de checklist compleet is zal Carfidence-testpiloot de wagen nog éénmaal uitvoerig testen.

carfidence verkoop 2dehandswagens alle merken Laneken

KILOMETERGARANTIE

Elke Carfidence wagen wordt afgeleverd met een officieel Car-Pass certificaat.

Dit onafhankelijk certificaat garandeert je absoluut de juistheid van de kilometers, op deze manier de ultieme zekerheid.

Contacteer ons Overnamevoorstel