OVER CARFIDENCE

Sinds mei 2014 kun je op de Steenweg 10 te Lanaken terecht bij Carfidence. Carfidence is een jonge, trendy tweedehands garage met een bijzondere focus op kwaliteit en vertrouwen. Carfidence is een onafhankelijke verkoper van betrouwbare 2dehandswagens.

Wij zijn een onderdeel van Autogroep de Schaetzen, en met de groep hebben we in totaal steeds zo'n 300 2dehandswagens in voorraad. Autogroep de Schaetzen heeft naast Carfidence ook een Mazda, Hyundai en 3 Ford-concessies in Hasselt, Bilzen en Lanaken en de carrosserie Carclinic. Meer over Autogroep de Schaetzen via deze link.

carfidence verkoop 2dehandswagens alle merken Laneken
carfidence verkoop 2dehandswagens alle merken Laneken
carfidence verkoop 2dehandswagens alle merken Laneken
carfidence verkoop 2dehandswagens alle merken Laneken

VANWAAR KOMEN DE WAGENS VAN CARFIDENCE?

Directiewagens:

Door onze 30-jarige ervaring hebben wij een netwerk opgebouwd binnen de constructeurs of invoerders in BelgiƩ & Europa. Op deze manier geraken wij aan wagens van werknemers bij autoconstructeurs. Deze werknemers kunnen ieder jaar bij hun werkgever een nieuwe wagen kopen met zeer grote personeelskortingen. Carfidence heeft de eerste hand op deze wagens.

Nieuwe wagens:

Wij kopen loten nieuwe wagens aan in landen waar ze het meest voordelig zijn. Vaak zijn dit ook overstocks die wij relatief goedkoop kunnen aankopen door de hoeveelheid en onze goede contacten.

Andere:

Particuliere wagens: gewone overnames door onze andere garages, aankopen door een wijziging in de gezins- of werksituatie en bankbeslag.

Ex-leasing wagens:

Een zeer betrouwbare bron waar enkel wij kunnen aankopen. Carfidence gaat voor de wagens die weinig kilometers hebben en normale gebruikssporen hebben. De leasingmaatschappijen zijn erg streng op het volgen van het onderhoudsschema bij de constructeur, hetgeen gemoedsrust betekend voor u.

Contacteer ons Overnamevoorstel