Welke wagen past bij u?

Ga naar onze adviesmodule >

Service

Onze servicerate, onze sterkte

service image

Ook op vlak van service zijn we uniek en gaan we tegen de stroom in van alle kleine en grote tweedehands of onafhankelijke verkopers... Wij leveren je een wagen, maar sturen je niet naar een dealer of andere garage bij een probleem, wij lossen dat zelf op.

Wij hebben een eigen werkplaats opgericht voor alle merken speciaal voor Carfidence klanten dit met mensen die een zeer ruime ervaring hebben. Eveneens hebben we geïnvesteerd in onze carrosserieafdeling voor onze Carfidence klanten.

Simpel: je kan bij ons voor alles terecht wat jouw wagen aangaat...

Een voorbeeld uit de praktijk

Klant X stelt een jaar na de levering vast dat de venster van de passagier niet meer naar beneden gaat... De meeste garanties dekken enkel het motortje van de ruitenheffer, hetgeen zelden stuk of nooit gaat... Carfidence gaat verder: de bedieningsknop, de bekabeling , de ruitmekaniek en de uurlonen zijn bij Carfidence ook gedekt en dat is het verschil.

Indien u wenst kan deze waarborg zelfs uitgebreid worden tot 5 jaar.

Samenwerking Carclinic

Om onze klanten een goede service te kunnen bieden op gebied van onderhoud en herstellingen, werken we samen met onze vaste partner: Carclinic.

We kiezen bewust voor een vaste partnership met het carrosseriebedrijf. Het is niet alleen gemakkelijk bereikbaar voor onze klanten (gelegen naast Carfidence), maar door een vaste samenwerking worden ook onze kwaliteitsgaranties door Carclinic mee gewaarborgd.

Bezoek de website

Gratis
proefrit?

Probeer nu de wagen van je voorkeur

Klik hier en vertrek

Map

kaartje

Facebook

Volg ons op facebook en blijf zo op de hoogte van al onze acties.

Steenweg 10
3621 Rekem - Lanaken
Tel. 089/70 17 68
Fax. 089/38 68 91

Openingsuren

Wagens zijn elke dag vrijblijvend te bezichtigen, inclusief zondag van 7h tot 22h met mogelijkheid om een wagen te reserveren via SMS. Persoonlijke toelichting geven we u met veel plezier tijdens onderstaande uren.

Di - Do: 10u - 18.30u
Vr: 10u - 18u
Za: 10u - 16u
Ma & Zo: op afspraak via 0470/843668

© 2018 Carfidence - Prijzen onder voorbehoud van drukfouten