Welke wagen past bij u?

Ga naar onze adviesmodule >

Waarom Carfidence?

Ontdek onze kwaliteitsgaranties

Jij bent op zoek naar een budgetvriendelijke, trendy, zuinige en exclusieve tweedehandswagen? Met de hoogst mogelijke graad van betrouwbaarheid? Dan ben je bij Carfidence absoluut aan het juiste adres. Via onze kwaliteitsgaranties kunnen wij enkel de beste tweedehands wagens aanbieden. Diverse merken & modellen voor jong en oud.

Vandaag uitkiezen en binnen 48 uur ermee vertrekken? Het kan!

Strenge & uitgebreide selectie

Alvorens een wagen aan te bieden screenen wij tot in detail de herkomst, voorgeschiedenis en documenten. Bij de minste twijfel over de kwaliteit van de wagen haken we meteen af. Op die manier garanderen we dan ook de allerbeste wagens in ons aanbod.

100 puntencontrole

Via onze 100-puntencotrole controleren we aan de hand van een checklist alle mechanische, elektrische en elektronische onderdelen van de wagen. Defecte onderdelen worden vervangen volgens de officiële aanbeveligen van de fabrikant. Wanneer de checklist compleet is zal Carfidence-testpiloot de wagen nog éénmaal uitvoerig testen.

Kilometergarantie

Elke Carfidence wagen wordt afgeleverd met een officieel Car-Pass certificaat. Dit onafhankelijk certificaat garandeert je absoluut de juistheid van de kilometers, op deze manier de ultieme zekerheid.

Gratis
proefrit?

Probeer nu de wagen van je voorkeur

Klik hier en vertrek

Map

kaartje

Facebook

Volg ons op facebook en blijf zo op de hoogte van al onze acties.

Steenweg 10
3621 Rekem - Lanaken
Tel. 089/70 17 68
Fax. 089/38 68 91

Openingsuren

Wagens zijn elke dag vrijblijvend te bezichtigen, inclusief zondag van 7h tot 22h met mogelijkheid om een wagen te reserveren via SMS. Persoonlijke toelichting geven we u met veel plezier tijdens onderstaande uren.

Di - Do: 10u - 18.30u
Vr: 10u - 18u
Za: 10u - 16u
Ma & Zo: op afspraak via 0470/843668

© 2018 Carfidence - Prijzen onder voorbehoud van drukfouten