Welke wagen past bij u?

Ga naar onze adviesmodule >

Wat je moet weten

Nuttige info bij het kopen van je nieuwe wagen

Vanwaar komen onze wagens?

icon-1Directiewagens: Door onze 30-jarige ervaring hebben wij een netwerk opgebouwd binnen de constructeurs of invoerders in Belgié & Europa. Op deze manier geraken wij aan wagens van werknemers bij autoconstructeurs.
Deze werknemers kunnen ieder jaar bij hun werkgever een nieuwe wagen kopen met zeer grote personeelskortingen. Carfidence heeft de eerste hand op deze wagens.

icon-2Nieuwe wagens: Wij kopen loten nieuwe wagens aan in landen waar ze het meest voordelig zijn. Vaak zijn dit ook overstocks die wij relatief goedkoop kunnen aankopen door de hoeveelheid en onze goede contacten.

icon-3Andere: Particuliere wagens: gewone overnames door onze andere garages, aankopen door een wijziging in de gezins- of werksituatie en bankbeslag.

icon-4Ex-leasing wagens: Een zeer betrouwbare bron waar enkel wij kunnen aankopen. Carfidence gaat voor de wagens die weinig kilometers hebben en normale gebruikssporen hebben. De leasingmaatschappijen zijn erg streng op het volgen van het onderhoudsschema bij de constructeur, hetgeen gemoedsrust betekend voor u.

Overname huidige wagen

Door de jarenlange ervaring kan Carfidence steeds je oude wagen overnemen, ongeacht z’n leeftijd of kilometers. Wij bieden onmiddellijk de beste prijs voor je wagen, geen eindeloos gedoe met opkopers. Wij nemen zelf onze verantwoordelijkheid en wel meteen.

Financieringsmogelijkheden

Carfidence kan je verschillende vormen van kredieten* aanbieden aan de beste voorwaarden.

Wagens kosten nu eenmaal geld, dus kunnen we in overleg met je een krediet op maat uitwerken.

Kies je voor een lening op afbetaling of kies je voor een financiële leasing. Carfidence zorgt ervoor.

*Let op, geld lenen kost ook geld

Gratis
proefrit?

Probeer nu de wagen van je voorkeur

Klik hier en vertrek

Map

kaartje

Facebook

Volg ons op facebook en blijf zo op de hoogte van al onze acties.

Steenweg 10
3621 Rekem - Lanaken
Tel. 089/70 17 68
Fax. 089/38 68 91

Openingsuren

Wagens zijn elke dag vrijblijvend te bezichtigen, inclusief zondag van 7h tot 22h met mogelijkheid om een wagen te reserveren via SMS. Persoonlijke toelichting geven we u met veel plezier tijdens onderstaande uren.

Di - Do: 10u - 18.30u
Vr: 10u - 18u
Za: 10u - 16u
Ma & Zo: op afspraak via 0470/843668

© 2018 Carfidence - Prijzen onder voorbehoud van drukfouten